Wij gaan graag op zoek naar uw droomauto!

Direct, gratis, no nonsense en persoonlijk

Naast de directe levering van topmerken nieuwe auto’s en occasions, biedt Kardol Autobedrijf de extra Kardol Auto Zoek Service.

Hoe werkt Kardol Auto Zoek Service? Stel: u bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, van welk merk dan ook. U belt ons, komt langs of vult ons online zoekformulier in en geeft aan wat u zoekt; welk type, bouwjaar, prijsklasse, kleur, ingebouwde extra’s, etc. Wij gaan vervolgens voor u op zoek in binnen- en buitenland!

Kardol Autobedrijf beschikt over een grote voorraad nieuwe en gebruikte auto’s; zowel in eigen beheer als door contacten met autobedrijven in Nederland en geheel Europa!

Wanneer wij een auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, onderzoeken wij de historie en staat van onderhoud. Sluit alles aan bij het door u opgegeven profiel en vinden wij dit een betrouwbare auto? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Uiteraard blijft u zelf de regie in handen houden. Voldoet de auto niet aan uw wensen, dan zoeken wij gewoon verder. Dit alles vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en kosteloos.

De voordelen van Kardol Auto Zoek Service
• U hoeft niet zelf te zoeken of te vergelijken. Geen bezoekjes aan autodealers, geen uren speuren op het internet of in kranten: de opdracht kunt u zorgeloos, vanuit uw luie stoel, uit handen geven.
• Wij informeren u alleen over een beschikbare auto wanneer deze aan uw wensen en onze kwaliteitseisen voldoet.
• U koopt bij uw eigen vertrouwde garage, wij bieden u de daarbij horende service en nazorg zoals u die van ons gewend bent.
• In geval van een nieuwe auto leveren wij elk merk met behoud van fabrieksgarantie.
• In geval van een gebruikte auto is BOVAG garantie altijd mogelijk tegen een geringe meerprijs.
• Kosteloze zoekservice. Goedkoper kan dus niet!
• Wij ruilen uw oude auto graag voor u in. Wanneer wij de staat van onderhoud van uw huidige auto weten, kan dit prijsvoordeel opleveren.

Kardol Auto Zoekservice